Добродошли на сајт студента продекана

Почетна

 • На овој страници ће бити објављиване вести битне за студенте Математичког факултета.
 • studentprodekan@matf.bg.ac.rs

Обавештења

Математички факултет

Обавештења

Стипендије и кредити

  Студентски домови

  Расподела ће се одржати у среду, 30.11.2016. године од 18 часова у учионици 706. Мушка расподела ће се одржати од 18 часова, а женска расподела од 19:15 часова.
  Долазак на расподелу дозвољен је искључиво студентима који су конкурисали за студентске домове и особама са овлашћењем студента који је конкурисао за студентске домове, које може да се извади у матичној општини. Студенти и особе са овлашћењем треба да имају код себе индекс или студентску картицу.
  Скидање резервација је дозвољено преко 10 места испод, при чему се студенту који скине некоме резервацију, изабрана соба уписује хемијском оловком.

  Коначне ранг листе студената основних, мастер и докторских студија
  девојке | момци
  Списак соба
  Собе - девојке | Собе - момци
  [Расподела за људе који су испод црте]
  Број расположивих места: 5 за девојке и 3 за момке
  Право првенства имају људи који припадају друштвено-осетљивој категорији. Пријављивање (zudana@matf.bg.ac.rs са насловом за Друштвено-осетљиве) и документацију за доказ донети до четвртка 1.12. до 11:00. Након што се овакви студети расподеле, преостала места се деле редом испод црте.
  Уколико буде студената који одустану изнад црте и тај број се укључује у расподелу оних испод црте. Овакви студенти треба да потпишу одустајање током расподеле.
  Зато, позивају се девојке са бројем 128. и момци са бројем 80.
  Расподела испод црте биће одржана у четвртак 1.12. са почетком у 12:00 у 710.
s