Email: ognjen@matf.bg.ac.rs   

Predmeti

Materijali sa vežbi:
Materijali sa vežbi:
Materijali sa vežbi:
Obaveštenja
  • [OS](22.10.2020.) Dragi studenti, danasnji cas vezbi ce se odrzati u terminu od 14-16h u petak (sutra), link je kao i uvek moj Personal meeting room link. Izvinjavam se na kasnom pomeranju. Od sledece nedelje termin se pomera za stalno i buduci casovi ce biti u terminu od 12-14h cetvrtkom.
  • [OS](14.10.2020.) Dragi studenti, sutrasnji cas vezbi ce se odrzati u terminu od 12-14h, link je kao i uvek moj Personal meeting room link. Izvinjavam se na kasnom pomeranju.
  • [OS] Dragi studenti, casovi ce se odrzavati preko zvanicne Webex platforme da bismo ispostovali konvenciju donetu na nivou Matematickog fakulteta. Nece vam stizati mail-ovi za svaki cas pojedinacno, da bi i vama i meni bilo lakse koristicu uvek tzv. Personal meeting room. Link za konekciju je:
    https://matf.webex.com/meet/ognjen
    Neka ideja je da se snimljeni casovi kace da budu dostupni onlajn, fakultet ima server za ovu namenu, s druge strane licno sam ljubitelj cloud-a (jedan host padne, cloud nikad) tako da ce lokacija odakle je moguce skinuti casove biti naknadno poznata.