UTAKMICE LIGE ŠAMPIONA ZA UTORAK, 25.11.2003

 

Aleksić Kristina
 

Bajkić Sanja
 

 Backović Ana
 

 Zec Manja
 

 Ivanović Maja
 

 Kovačević Tamara
 

 Lučić Bojana
 

 Majstorović Marija
 

Matić Ivana
 

 Milanović Maja
 

 Mitić Milena
 

 Nikolić Iva
 

 Novković Tanja
 

Radovanac Korana
 

 Radovanović Ana
 

 Seke Mariana
 

 Đurica Marienka
 

 Nikolić Svetlana

 

Grupa I

[FOTO Monday, 24 November 2003 17:40:20]

 

 

 

 

 

        Počinje rasplet u Ligi šampiona . Peto kolo biće gusto sito naročito za klubove koji su dobili pre takmičenja epitet favorita , ali rezultatima to nisu potvrdili. Danas je odlučujući dan za Bajern i Arsenal , dva velikana čija posrtanja u najjačem klupskom takmičenju Starog kontinenta posle prošlogodišnjih neuspeha, ove sezone nisu iznenađenje.

      Nemačkom šampionu je u Glazgovu protiv Seltika imperativ da ne izgubi. Jer samo sa minimum bodom izabranici Otmara Hicfelda ostaju u igri za plasman u osminu finala. Trener Bajerna ima dilemu oko Ze Roberta, koji se požalio na povredu po povratku sa reprezentativnih mečeva Brazila u kvalifikacijama za predstojeće svetsko prvenstvo. “Veliki hendikep za nas. Ukoliko Ze Roberto ne bude igrao , imaćemo grdnih problema na sredini terena”, rekao je Hicfeld. Pored Brazilca van stroja su i Sebastijan Dajsler , koji se oporavlja od depresije, kao i Memet Šol i Aleksandar Cikler.

 Lider Premijer lige koji još nije doživeo poraz u nacionalnom prvenstvu je pred pakleno teškim zadatkom na stadionu Đuzepe Meaca. Inter je u prvom kolu naneo Arsenalu jedan od najtežih poraza u poslednjih pet, šest godina u Londonu, a sad drži ključ sudbine premijerligaša.

 

 Ukoliko žele da ostanu u igri Londonci moraju da trijumfuju, , mada Ostrvljanima  odgovara  i bod pod uslovom  da u Moskvi Lokomotiva i kijevski Dinamo odigraju bez pobednika.

 

            PAROVI VEČERAŠNJIH UTAKMICA LIGE ŠAMPIONA

ČAS

DOMAĆIN

       GOST

FAVORIT

18.30

Lokomotiv M.

Dynamo K.

Dynamo K.

20.45

La Coruna

AEK

La Coruna

20.45

Monaco

PSV

PSV

20.45

Olympiakos

Sociedad

Sociedad

20.45

Anderlecht

Lyon

Lyon

20.45

Inter

Arsenal

Inter

20.45

Celtic

Bayern M.

Bayern M.

MOLEKULARNA BIOLOGIJA I FIZIOLOGIJA